В момента е: Вто 18 Юни 2024 - 10:49

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Този форум е създаден от любители на животните за любители на животните. Целта му е да се превърне в удобна говорилня за всякакви теми, свързани с животните и техните собственици. Поради тази причина НЕ СЕ ДОПУСКА:

1. Обидно поведение спрямо другите участници във форума. Лични нападки и персонални спорове се решават на лични съобщения. Форумът не е арена за скандали.
2. Използване на нецензурни думи.
3. Пропагандиране на расистки или политически идеи.
4. Публикуване на постове, призоваващи към насилие върху животни и хора.
5. ВСЯКА скрита или явна недоговорена реклама. Това включва препратки към чужди сайтове с рекламна цел, както поставянето им като аватар или подпис, реклама на храни, услуги, продукти, магазини и фирми.
6. Писането на латиница. Изключения се допускат в особени случаи, като се уведоми Администратора за причините. В противен случай, постовете се изтриват без предупреждение.
7. Публикуването на съобщения с тематика, различна от насочеността на форума.
8. Неетично поведение в личните съобщения. Моля, за всяко подобно нарушение да се съобщава на Администратора.
9. Всяко решение на Администратора е последно. Оспорване или отричане на Администраторско решение води до незабавно отстраняване от форума.
10. Обяви от зоомагазини не се толерират. Обяви на прекупвачи и агенции за препродаване и внос на кучета са строго забранени. Всеки потребител, изразил позиция в подкрепа на подобна търговия с животни, ще бъде отстранен от форума.
11. Обяви на неродословни кучила не се допускат. Теми за закупуване и молби за подаряване на кучета не се допускат.
12. Теми и въпроси за търсене или предлагане на партньори за извънклубно заплождане са забранени.
13. Ник-нейми (псевдоними, потребителски имена), съдържащи обидни или нецензурни думи.
14. Копирането на снимки. Снимките, публикувани във форума се считат за интелектуална собственост на своя автор и не могат да бъдат копирани и разпространявани свободно без неговото съгласие. Мненията могат да бъдат копирани свободно, стига в тях да не е изрично упоменато, че са обект на авторско право.
15. Преди да пуснете нова тема, потърсете из форума дали някой вече не е питал същото нещо. Не пускайте теми с неуточнени заглавия от типа"Спешно!!!" или "Имам въпрос". Пускането безразборно на нови теми се счита за нарушение на форумния тон и подлежи на санкции.
16. Публикуването на спам, чат или flood съобщения, например такива, които сe състоят само от емотиконки. Прочетете темата "Netiquette" и се постарайте да го спазвате на наша територия.
17. В нашият форум не са добре дошли почитателите на боя с кучета - всеки, изразил мнение в защита на тази престъпна практика, ще получи бан без предупреждение.[/b][/color]

Нарушителите на правилата ще бъдат санкционирани по следната схема:
- предупреждение и / или изтриване на поста
- второ предупреждение води до бан/отстраняване от форума/ за срок от 60 дена.
- при особени обстоятелства, администраторът има право да забрани достъп на даден потребител завинаги.
Всеки пост, нарушаващ горните правила , ще бъде изтрит без предупреждение.
Потребителите, нарушили хармонията на форума, ще бъдат предупреждавани, а след това- санкционирани. Призоваваме Ви да спазвате добрия тон и да проявявате уважение към събеседниците си.


НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ФОРУМА НЯМАТ ПРАВО ДА ПИШАТ И ПОЛУЧАВАТ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ. ОПЦИЯТА СЕ РАЗРЕШАВА СЛЕД ПРЕЦЕНКА НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ.