САМОЕД В БЪЛГАРИЯ - ФОРУМИ ЗА САМОЕД
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Algona
Algona
Снежната кралица
Снежната кралица
http://www.samoyedbg.com

ПРАВИЛА НА ФОРУМА Empty ПРАВИЛА НА ФОРУМА

Съб 21 Окт 2006 - 12:59
Този форум е създаден от любители на животните за любители на животните. Целта му е да се превърне в удобна говорилня за всякакви теми, свързани с животните и техните собственици. Поради тази причина НЕ СЕ ДОПУСКА:


1. Обидно поведение спрямо другите участници във форума. Лични нападки и персонални спорове се решават на лични съобщения. Форумът не е арена за скандали.
2. Използване на нецензурни думи.
3. Пропагандиране на расистки или политически идеи.
4. Публикуване на постове, призоваващи към насилие върху животни и хора.
5. ВСЯКА скрита или явна  недоговорена реклама. Това включва препратки към чужди сайтове с рекламна цел, както поставянето им като аватар или подпис, реклама на храни, услуги, продукти, магазини и фирми.
6. Писането на латиница. Изключения се допускат в особени случаи, като се уведоми Администратора за причините. В противен случай, постовете се изтриват без предупреждение.
7. Публикуването на съобщения с тематика, различна от насочеността на форума.
8. Неетично поведение в личните съобщения. Моля, за всяко подобно нарушение да се съобщава на Администратора.
9. Всяко решение на Администратора е последно. Оспорване или отричане  на Администраторско решение води до незабавно отстраняване от форума.
10. Обяви от зоомагазини не се толерират. Обяви на прекупвачи и агенции за препродаване и внос на кучета са строго забранени. Всеки потребител, изразил позиция в подкрепа на подобна търговия с животни, ще бъде отстранен от форума.
11. Обяви на неродословни кучила не се допускат. Теми за закупуване и молби за подаряване на кучета не се допускат.
12. Теми и въпроси за търсене или предлагане на партньори за извънклубно заплождане са забранени.
13. Ник- нейми (псевдоними, потребителски имена), съдържащи обидни или нецензурни думи.
14. Копирането на снимки. Снимките, публикувани във форума се считат за интелектуална собственост на своя автор и не могат да бъдат копирани и разпространявани свободно без неговото съгласие. Мненията могат да бъдат копирани свободно, стига в тях да не е изрично упоменато, че са обект на авторско право.
15. Преди да пуснете нова тема, потърсете из форума дали някой вече не е питал същото нещо. Не пускайте теми с неуточнени заглавия от типа "Спешно!!!" или "Имам въпрос". Пускането  безразборно на нови теми се счита за нарушение на форумния тон  и подлежи на санкции.
16. Публикуването на спам, чат  или flood съобщения, например такива, които сe състоят само от емотиконки. Прочетете темата "Netiquette" и се постарайте да го спазвате на наша територия.
17. В нашият форум не са добре дошли почитателите на боя с кучета - всеки, изразил мнение в защита на тази престъпна практика, ще получи бан без предупреждение.


Нарушителите на правилата ще бъдат санкционирани по следната схема:
- предупреждение и / или изтриване на поста
- второ предупреждение води до бан/отстраняване от форума/ за срок от 60 дена.
- при особени обстоятелства, администраторът има право да забрани достъп на даден потребител завинаги.
Всеки пост, нарушаващ горните правила , ще бъде изтрит без предупреждение.
Потребителите, нарушили хармонията на форума, ще бъдат предупреждавани, а след това- санкционирани. Призоваваме Ви да спазвате добрия тон и да проявявате уважение към събеседниците си.


НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ФОРУМА НЯМАТ ПРАВО ДА ПИШАТ И ПОЛУЧАВАТ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ. ОПЦИЯТА СЕ РАЗРЕШАВА  СЛЕД  ПРЕЦЕНКА НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ.

Общият регламент за защита на данните (GDPR) влиза в сила на 25 май 2018 г. предоставяйки на всеки повече контрол върху личните му данни. Ако не желаете да получавате известия от форума, моля използвайте формата за отписване в профила си - на страница ПРЕФЕРЕНЦИИ - Allow newsletters :
Newsletters are massive e-mails written and sent by this forums Administrators. If set to yes, you will receive them in your e-mail inbox.
Предвид новите правила на ЕС за защита на личните данни, които изискват от всички да потвърдят своите абонаменти за електронни бюлетини, ще се радваме да ни дадете разрешението си да получавате нашето съдържание.
Можете да научите повече за регламента тук:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sglasie_za_poluchavane_na_novini_ot_krina&utm_term=2018-05-22
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите